Tecnologia pròpia i ecològica

Conifil

Conifil aposta pel medi ambient i les noves tecnologies


Des de l'any 1988, data de la seva fundació, la filosofia ha estat satisfer les necessitats dels clients, sempre adaptant-se a les noves tendències del mercat. En aquesta línia, Conifil utilitza, per a la fabricació dels cons, paper reciclat i coles ecològiques. És una empresa que aposta pel medi ambient.

Conifil també valora la importància de les noves tecnologies, per això la maquinària utilitzada per a la producció de cons procedeix de la més avançada tecnologia, dissenyada i construïda pel departament tècnic de l'empresa.

DETALLS
Conifil S.A. utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Conifil S.A. no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.