Tubs de plàstic per a la indústria tèxtil

Conifil

Tubs de plàstic per a la indústria tèxtil


Tenim un acord per a la fabricació de tubs de plàstic amb l'empresa italiana Mariplast per fabricar i vendre els seus productes a la península ibèrica aquests tubs.

Mariplast es va establir en Prato, Itàlia en 1969 com un dels primers productors de suports en plàstic per a la indústria tèxtil, i ja s'ha estès fins a convertir-se en un líder mundial per als cilindres en plàstic. Avui la gamma de productes inclou milers de referències, dissenyades per a totes les etapes de la producció de fils: preparació per a la filatura, filatura (contínua, open-end, selfactina, doble torsió, bobinatge, vaporado i tintura).

2004 és l'any de l'adquisició de Sampre 'divisió de plàstic', un líder italià en accessoris tèxtils, com els penjadors per a les bobines de mechera i contínua, condensadors, i guies de metxa.

Alt rendiment i eficiència dels tubs de tintura


La gamma de productes inclou productes altament innovadors i patentats dissenyats específicament per als requerimien- tos de la tintura de bobinatge. La filosofia dels nous sistemes és combinar els millors resultats de tintura amb la màxima simplicitat d'ús.Els tubs Mariplast d'un sol fus han estat revolucionaris -en termes de resultats i estalvi-comparats amb els tradicio- nales cons i cilindres de tintoreria.

Innovació i qualitat per a les solucions dels clients


La qualitat Mariplast significa respondre amb eficiència a les necessitats dels clients. Això significa una actitud per a la innovació i la capacitat de recerca i disseny del producte. Les eines 'state-of-the-art' garanteixen la màxima flexibilitat en la producció de nous motlles. Mariplast pot respondre a les necessitats individuals de cada client amb propostes dissenya- dones adaptades a cada client.

Materials de confiança


Mariplast ofrece una amplia variedad de materias primas, desde Polipropileno standard, que es el mas usado para la producción de cilindros de un solo huso hasta resinas especiales de elevada temperatura, para los productos multiuso.

Per tot el món, prop del client Avui dia, els productes Mariplast són manufacturats en diverses plantes d'Itàlia, els Estats Units i Turquia, i venuts alred- edor del món.

DETALLS
Conifil S.A. utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Conifil S.A. no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.